Camilla Sæther Andreassen og Krister Hagen i Power Kongsvinger.
Camilla Sæther Andreassen og Krister Hagen i Power Kongsvinger.

Her kan du få unnagjort julehandelen på parkeringsplassen

Power Kongsvingers bidrag til en trygg og god julehandel er blant annet å handle «Drive Thru» på parkeringsplassen ved Nye Kongssenteret.

Publisert Sist oppdatert

Julehandel: Power Kongsvinger

Ta julehandelen lokalt i år!
Mitt Kongsvinger vil i serien «Julehandel» vise frem det lokale næringslivet, og oppmuntrer våre lesere til å ta julehandelen lokalt i år.
Vi ønsker tips om lokale aktører som yter den ekstra servicen til jul og under koronakrisen.
Tips oss på tips@mittkongsvinger.no

Da koronapandemien inntraff Norge kom Power-kjeden opp med en ny måte å handle på. Mange bekymret seg for smitte og måtte unngå kontakt med andre mennesker, en hverdag vi fortsatt står i.

Deres Drive-Thru-konsept gjør at du som kunde kan få levert varene dine ut i bilen og betale, uten å måtte forlate bilen.

Varehussjef Power Kongsvinger, Krister Hagen, forklarer at mange benyttet seg av tilbudet i mars og april. Nå ønsker han og kjøkkenansvarlig Camilla Sæther Andreassen å re-introdusere konseptet i forbindelse med julehandelen.

— Det skal være trygt å handle hos oss, sier Hagen.

Kunden kan reservere varen på nett, deretter kjøre til butikkens “Drive Thru” på parkeringsplassen og ringe nummeret på plakaten ved ankomst. Betjeningen bringer varene ut til bilen, og kunden betaler med Vipps, forklarer Hagen.

Han inviterer også kundene inn i butikken.

Deres lokaler i den nye delen av Kongssenteret er romslige, hele 1002 kvadratmeter for å være nøyaktig. Butikken har også satt et begrenset antall i inngangen på hvor mange kunder som kan være i butikken samtidig.

I butikken er det markeringer for å minne om å holde avstand. Alle kontaktpunkter i butikken vaskes også to ganger daglig.

— En stor del av de ansattes arbeidsdag går med til å vaske, desinfisere og holde avstand. Det er helt trygt å handle her, men så har vi også løsninger for de som ikke ønsker å ta turen i butikk. Da kan du få varen og julehandelen lagt rett inn i bagasjerommet ditt, enklere blir det nesten ikke.

Powered by Labrador CMS