Mari Søbye Østlid (t.h.) og Toril Ramstad i Kafe Bohem.
Mari Søbye Østlid (t.h.) og Toril Ramstad i Kafe Bohem.

Kafe Bohem tilbyr julelunsj:
Til arbeidsplassen, hjemmekontoret eller som takeaway

Koronapandemi resulterer i avlyste julebord, men Mari Søbye Østlid og resten av Kafe Bohem svinger seg rundt og ser muligheter fremfor begrensninger.

Publisert Sist oppdatert

— Nå har vi satt sammen en pakke med god julelunsj, som arbeidsgiver kan bestille til kontoret og glede de ansatte med, i det som er en annerledes førjulstid, sier Mari Søbye Østlid i Kafe Bohem.

Spisestedet i Øvrebyen tilbyr nå å kjøre julelunsj til kontoret eller til ansatte på hjemmekontor i Kongsvinger. I tillegg kan kundene selv ringe og legge inn bestilling på julelunsj og hente takeaway. Rettene de frister med er ikke tradisjonell julemat, og en utvidelse av deres vanlige takeaway-meny.

Julelunsj hos Kafe Bohem

Ferske rundstykker

Eggerøre

Varmrøkt laks

Bohems potetsalat

Juleskinke

Lefse med sylte og sennep

Overnight oats med syrlig bringebærsaus

Julekake med meiersmør og brunost

Mari Søbye Østlid roser de ansatte i Kafe Bohem for hvordan de omstiller seg, ikke bare etter at de største julebordene ble avlyst, de ansatte ser stadig muligheter, mener hun.

—Toril her for eksempel, hun er helt rå på mat, og det er hun som utvikler maten på Kafe Bohem, sier Mari.

På kjøkkenet på Bohem prøver Toril noe nytt.
På kjøkkenet på Bohem prøver Toril noe nytt.

Det er også Toril Ramstad som har utviklet Kafe Bohems nye tapasmeny. Toril forklarer at de har valgt å gå bort fra velkjente spanske tapasretter, og heller tilføre noe nytt.

— Dette gjør vi også fordi vi ikke ønsker å konkurrere med andre aktører i byen, vi vil heller samarbeide. Så da er det bare å komme opp med noe annet, sier hun.

På Bohems nye tapasmeny, som kan bestilles fredag og lørdag, står blant annet rødbetsalat, appelsinmarinerte kyllingvinger, parmesanpanert fennikel og biffsandwich med syltet rødløk.

Mari og Toril understreker at Kafe Bohem satser på et bredt spekter av mat i sin meny.

For øvrig holder spisestedet åpent som vanlig, men tilbyr også take-away lunsj, boller og kaffe (med utkjøring til bedrifter). Torsdag, fredag og lørdag tilbyr de take-away pizza.

Mandag-onsdag holder Kafe Bohem åpent fra 11-17, torsdag-lørdag 11-23 og søndag 12-16.
Mandag-onsdag holder Kafe Bohem åpent fra 11-17, torsdag-lørdag 11-23 og søndag 12-16.

Under julemarkedet i Øvrebyen neste uke, som forøvrig markerer Kafe Bohems toårsdag, åpner også Mari «Bakeriet i Øvrebyen» igjen, for denne ene lørdagen, og selger boller. Bakeriet skal åpne igjen som normalt rett før jul, sier hun.

Det var i september at Mari åpnet «Bakeriet i Øvrebyen» i butikklokalene etter Krudt, men måtte stenge etter to uker grunnet stor etterspørsel. Nå utvider de kapasiteten, blant annet ved å bygge ut kjøkkenet.

Powered by Labrador CMS