De som setter seg ned på Restaurant Einer, får informasjon om grønne løsninger og valget mellom meny med og uten kjøtt og fisk, men de skal ikke belæres, sier Svein Trandem og Sara Johansson.
De som setter seg ned på Restaurant Einer, får informasjon om grønne løsninger og valget mellom meny med og uten kjøtt og fisk, men de skal ikke belæres, sier Svein Trandem og Sara Johansson.

Einer lar gjestene velge grønt

Oslo-restaurant Einer, med Kongsvinger-gutten Svein Trandem i spissen, kan skilte med både grønn Michelin-stjerne og nominasjon som årets kjøkken. – Vi lar gjestene ta et valg, sier Trandem, som gjerne kunne hatt ren vegetarmeny.

Publisert Sist oppdatert


For å lese denne saken må du være abonnent

Få tilgang til alle artikler på Mitt Kongsvinger

Få de første 14 dagene for kr 5,-
(ordinær månedspris kr 99,-)

Kjøp

Powered by Labrador CMS