Øivind Roos og Lars Ovlien arrangerer allsang på festningen for andre år på rad.

Allsang på Festningen utvider med flere publikumsplasser

Søndag kveld er det klart for årets siste forestilling av Allsang på Festningen.

Arrangør Lars Ovlien opplyser nå om at de nå har utvidet publikumsgrensen, da de nye nasjonale smittevernsreglene som trer i kraft ved middagstid samme dag vil tillate større samlinger på utearrangementer.

– Vi hadde solgt ut de 200 vi hadde lov til før og hadde vi hatt større område hadde vi nok utvidet med mer også. Vi har fått henvendelser fra flere som ikke rakk å kjøpe i billetter i tide, men som vi gjerne skulle hatt der, sier Ovlien.

Han forteller at de etter dialog med kommuneoverlegen har kommet frem til at publikumsområdet er stort nok til at de kan utvide med 20 nye publikumsplasser, ekstrabillettene legges nå ut for salg.

– Vi har gjennomført tre allsang så langt og vi er svært fornøyd med både oppmøte og ikke minst opptreden fra scenen. Det er deilig å kunne vise fram Kongsvinger på sitt beste for både lokale og tilreisende. Publikum kan nyte samme utsikt som Aasmund Olavsson Vinje mente var «Eit av dei fagraste utsyn i landet», spise kortreist grillmat fra Max Ivan og oppleve stor sangkunst og mye moro fra scenen på Kongsvinger festning.

For de som ikke reker eller ikke har mulighet til å snappe opp de 20 nye billettene, kommer Mitt Kongsvinger også til å strømme Allsang på Festningen på vår nettside. Forestillingen begynner klokken 17:00 søndag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS