Er dette et kommunalt reservefond?

Publisert

53,5 millioner kroner gikk Kongsvinger kommune i overskudd med i 2020. Nå har kommunen snart 300 millioner i banken i reservefond. Er det noen av de pengene som nå er brukt til å pynte opp Rådhusplassen til 17.mai?

Ikke et vondt ord om Husflidslaget, og deres kunstneriske bidrag til blomsterkassene på "den røde plass" (som vel ikke lenger heter det etter at Margrethes Senterparti overtok ordførerklubba).

Husflidslaget har i det minste med sine garnblomster gitt et lite bidrag til at den ellers litt grå og triste rådhusplassen har et snev av farger. Men ellers skriker plassen etter noen med litt grønne fingre faktisk. Her er det mest asfalt og lite annet. Kanskje har noen tenkt at det ikke er så farlig siden vi alle har fått koronaforbud også i år mot å ivareta tradisjonen med avslutning av 17.mai-toget her?

Men kanskje nettopp derfor burde noen fra et kommunalt hjemmekontor ha kommet på tanken om at det hadde vært litt fint om kommunen hadde fått plantet litt mer enn garn før 17.mai i år. Da kunne vi i det minste ha sett på litt blomster og farger i all elendigheten. Slik det ser ut nå tyder det i alle fall ikke på at fjorårets hyggelige kommunale overskudd skal komme innbyggerne til gode visuelt. Faktisk burde den samme kommunen være litt beskjemmet over hvordan det ser ut.

Powered by Labrador CMS