2020 sesongen ble siste sesong for Ville Jalasto. Han legger opp, og er en av fem KIL-spillere som er på vei ut.
2020 sesongen ble siste sesong for Ville Jalasto. Han legger opp, og er en av fem KIL-spillere som er på vei ut.

Fem KIL-spillere på vei ut

Onsdag kveld er det klart at fem KIL-spillere forlater klubben etter sesongen som endte med nedrykk.

Publisert Sist oppdatert

Det er KIL selv som melder om dette onsdag kveld. Først kom nyheten om at Ville Jalasto legger opp. Finnen kom til KIL i slutten av 2018 og hadde kontrakt ut 2020-sesongen.

— For min del har det vært noe jeg har hatt i bakhodet en god periode. Jeg begynner jo å bli eldre, og har jo sett at det kan være godt å kunne ha en litt mer vanlig jobb til tider. Med barn i hjemmet så kjenner jeg at det kan bli godt med litt mer fri i helger og på tidspunkt andre vanligvis har fri, sier Jalasto til nettstedet.

Heller ikke Ridouan Essaeh fortsetter i KIL. Han kom fra Skeid til KIL i forkant av 2018-sesongen, og jakter nå ny klubb. Det samme gjør Even Bydal, som takker for seg etter tre år i KIL. Bydal forteller at han jakter nye utfordringer enten i OBOS-ligaen eller i Eliteserien.

Jonas Rønningen sin tid i klubben ble periodevis preget av skader, men han forteller at han vil se tilbake på tiden i KIL som en fin tid.

Gyuwhan Lee forlater KIL og Kongsvinger og reiser tilbake til Sør-Korea.

— Det er trist for å si det sånn. Spesielt med tanke på hvordan sesongen endte her, det er jeg ikke fornøyd med. Jeg skulle ønske ting gikk annerledes, men det er lite å gjøre med det nå, sier sør-koreaneren til nettstedet.

Hele 11 spillere i KIL-stallen har kontrakter som går ut etter årets sesong. Se hele kontraktssituasjonen her.

7. desember ble det klart at KIL rykker ned fra OBOS-ligaen etter 4-0 tapet mot Grorud. I sesongens siste kamp mot Ull/Kisa vant derimot KIL 3-0, og flere unggutter imponerte stort. Deriblant Sebastian Fjose Berg som scoret i sin debut og Jesper Grundt, som var KILs beste i sin debut fra start.

Powered by Labrador CMS