«Alt blir bra»: Barneskolene har bidratt med kunst, tegninger og dikt til å pynte hallen.

Barneskolene pyntet hallen til vaksineringen

I kommunes påskehilsen til innbyggerne deles også bilder av barnetegningene som nå pryder veggene i Holthallen.

Publisert Sist oppdatert

Vaksineringen av innbyggerne foregår i Holthallen, en i utgangspunktet grå idrettshall. For å få litt mer farger i hallen, har alle barneskolene i kommunen blitt utfordret til å bidra med kunst til å pynte med.

— Alle barneskolene tok utfordringen på strak arm, og har bidratt med både kunst, tegninger og dikt. De som kommer til vaksinering setter stor pris på kunsten, og mange kommenterer at de syns det er fint. Vi retter en stor takk til alle barneskolene i Kongsvinger for flotte bidrag, det er mange som har vært veldig kreative, skriver Kongsvinger kommune på Facebook tirsdag.

Mitt Kongsvinger ble med på innsiden av hallen, da vaksineringen av innbyggerne startet her. Det er flere som sørger for at vaksineringen av befolkningen er effektiv og forsvarlig.

I sin påskehilsen til innbyggerne takker kommunen for innsatsen under pandemien. De kommer også med en oppfordring for påsken:

— Fortsett å følge både nasjonale og lokale tiltak i påsken, spesielt med fokus på å begrense antall nærkontakter og holde to meters avstand til andre. Ta godt vare på hverandre – ring en venn eller en nabo. Benytt anledningen til å ta en tur ut Kongsvingerregionens flotte natur.

Vaksineringen av Kongsvingers befolkning går framover, og kommunen vil få en vesentlig økning i antall doser etter påske. Kommunen starter opp vaksineringen av gruppe 4 (alder 65-74 år og personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp).

Tirsdag la Folkehelseinstituttet frem nytt vaksinescenario. Der kommer det frem tidspunkt for når alle i ulike grupper ifølge FHIs nøkterne scenario skal ha fått tilbud om første vaksinedose. For gruppe 4 er det forventet til midten av april.

Powered by Labrador CMS