Her er de fire korridorene som politikerne skal velge mellom. Neste uke er det dialogmøter.

Nærmere 900 fulgte folkemøtene

Ordførerne i de fire kommunene i det interkommunale plansamarbeidet takker alle som deltok.

Publisert Sist oppdatert

Styringsgruppa uttaler fredag ettermiddag at de med disse fire folkemøtene allerede har rukket å nå mange, men at det fortsatt er mulig å si sin mening og komme i direkte kontakt med dem som skal ta avgjørelsen om hvor nye E16 skal gå fra Kongsvinger til E6.

Nærmere 900 personer har fulgt de fire folkemøtene direkte denne uka (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag), og totalt har kommunene foreløpig registrert i overkant av 19.000 visninger på Facebook-sendingene.

— Dette betyr at vi har nådd mange, og alle folkemøtene kan fortsatt ses på www.e16portalen.no videre fremover. Alle spørsmål som kom inn under de fire folkemøtene er svart ut, eller vil bli svart ut i løpet av kort tid, skriver styret i det interkommunale plansamarbeid i en pressemelding.

De fire ordførerne i Kongsvinger, Sør-Odal, Nes og Ullensaker, benytter også anledningen til å takke alle som deltok i folkemøtene, sa sin mening eller stilte spørsmål.

Samtidig minner de om muligheten for å gi innspill til planprogrammet som er ute på høring. Innspillet kan sendes inn på www.e16portalen.no.

Kommende uke er det satt av tid til dialogmøter med lag, foreninger, næringsliv og andre grupper. Her er det mulig å reservere tidspunkt på forhånd.

Dialogmøtene varer i 30 minutter, og er et forum for å dele informasjon, stille spørsmål, diskutere fag eller verdier, eller ta opp andre ønskede temaer.

Tidspunktet for Kongsvinger er mandag 2. november kl. 14.00–19.00.

Sør-Odal, Nes og Ullensaker følger de neste dagene.

Powered by Labrador CMS