Over 75 år og ikke fått tilbud om koronavaksine?

Da ber kommunen deg ringe 40 40 54 56. Telefonen er åpen hverdager 10-14.

Kongsvinger kommune vil presisere at innbyggerne må vente på sin tur til å få vaksine. Kongsvinger er nå på prioriteringsgruppe 4, men ønsker å forsikre seg om at det ikke er noen i de øvre aldersgruppen som ønsker vaksine, men som ikke har fått tilbudet.

Se hele prioriteringslisten til Folkehelseinstituttet her.

Kommunen minner om at vaksinering er frivillig og gratis.

— Vi vil enten ringe eller sende SMS når det er din tur i køen. Man kan ikke ringe selv for å bestille time til vaksinering, uten å ha blitt kontaktet av oss først. Er du usikker på hvilken gruppe du havner i, kan du ta dette opp med din fastlege.

— Vi får beskjed om antall doser til levering ca. en uke i forkant av at vi mottar vaksinene. Det er derfor ikke mulig å detaljplanlegge langt frem i tid.

Det er viktig at alle som ikke har fastlege i kommunen, eller oppholder seg over en lengre periode i Kongsvinger kommune, legger seg i vaksinekø, enten ved å klikke på linken HER eller ringe 40 40 54 56 for å få hjelp til dette.

— Vi oppfordrer også alle med sykdommer/tilstander som er listet opp i denne linken til å legge seg i en vaksinekø, dette for å sikre at de vil bli prioritert i riktig prioriteringsgruppe, skriver kommunen.

Powered by Labrador CMS