Over 85 og ikke fått tilbud om vaksine?

Publisert Sist oppdatert

Da ber kommunen deg ringe 40 40 54 56. Telefonen er åpen hverdager 10-14.

— Denne uken skal kommunen ha tilbudt vaksine til alle over 85 år. Vi ønsker å forsikre oss om at det ikke er noen i denne aldersgruppen som ønsker vaksine, men som ikke har fått tilbudet. Vi ønsker at de som er 85 pluss, og som ikke har fått tilbudt vaksine men som ønsker det, ringer vår telefon - så får de vaksine, sier kommunelege Camilla Kvalø Smedtorp.

Kommunen har sjekket opplysningene i Folkeregisteret, og etter deres lister skal alle som er 85 år og eldre i kommunen ha blitt kontaktet. Men det kan være at det befinner seg noen personer i Kongsvinger som kommunen ikke har fanget opp. For eksempel hvis noen bor eller oppholder seg i Kongsvinger over lengre tid, men ikke er folkeregistrert her.

Kommunen regner med at de har sin andre gruppe med ferdigvaksinerte pasienter denne uken. Kommunelegen opplyser om at de så vidt har begynt å vaksinere tredje gruppe, alder 75-84 år.

Kongsvinger kommune følger myndighetenes anbefalinger for hvem som tilbys vaksine og når: Se prioriteringslisten til Folkehelseinstituttet her.

Powered by Labrador CMS