Ole Christian Veiby stiller opp på markeringen av Mitt Kongsvingers ettårsjubileum på Kongssenteret lørdag. – Møt opp for å se om du klarer å slå Ole Christian i rallysimulatoren, sier Bjørn Taalesen.

Mål krefter med en av verdens beste rallyførere

Lørdag feirer Mitt Kongsvinger ettårsjubileum på Kongssenteret. Der dukker også rallyfører Ole Christian Veiby opp med sin rallysimulator du kan få prøve.

Kongsvinger-gutten er fabrikkfører for Hyundai Motorsport, og for han er simulatoren mer enn bare et leketøy. Han bruker den nemlig i treningssammenheng. Her koster ikke en avkjøring mange titusener, det holder med en re-start av spillet.

– Går du med en rallydrøm i magen, så kan du måle krefter med en av verdens beste rallyførere. Han stiller opp på Mitt Kongsvingers markering av ettårsjubileumet og kommer til Kongssenteret med sin rallysimulator. Han vil være på plass fra klokken 11.00, og vi håper mange bilsportinteresserte kommer for å se om de kan kjøre fra ham på simulatoren, sier Bjørn Taalesen, ansvarlig redaktør for Mitt Kongsvinger.

Powered by Labrador CMS