Kai Roger Lindberget ser frem til å jobbe med journalistikk på fulltid.
Kai Roger Lindberget ser frem til å jobbe med journalistikk på fulltid.

Lindberget ansatt som redaksjonssjef

Kai Roger Lindberget er ansatt som redaksjonssjef for Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog.

Lindberget har ved siden av full jobb i flybransjen vært en sentral frilanser og bidragsyter siden Mitt Kongsvinger ble etablert for to år siden. Nå ser han frem til å bli fast ansatt i utgiverselskapet Nye Medier Invest AS.

– Jeg trives svært godt i jobben jeg har i Flyr, men jeg har alltid drømt om å jobbe med journalistikk på fulltid. Da jeg fikk mulighet til å være med på å skrive avishistorie i min egen hjemby, kunne jeg ikke takke nei. Jeg gleder meg til å bidra til at Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog fortsetter den gode utviklingen de har hatt siden etableringen, sier Lindberget, som starter i stillingen senest 1. februar neste år.

Pål Sønsteli, konstituert ansvarlig redaktør, forteller at Mitt Kongsvinger er blitt den utfordreren til Glåmdalen de håpet på å bli, og at det har skjedd raskere enn hva de hadde sett for seg ved etableringen. I mai ble derfor også Mitt Eidskog lansert.

– Kai Roger Lindberget har vist stort talent for journalistikk og har hatt et engasjement helt utenom det vanlige. Kombinert med hans solide ledererfaring fra flybransjen, er vi svært fornøyde med at han nå flyr videre i arbeidslivet og går inn i en nyopprettet lederrolle for de to avisene, sier Sønsteli.

Powered by Labrador CMS