KULTURSTREIF:

Øivind Roos har besøk av Kathrine Kolgrov, Espen Furuseth, Stig Atle Bakke og Even Finsrud.

Våryre kulturstreifere med ukulele!

Ukens utgave av Kulturstreif med Roos og Ovlien er uten Ovlien, fordi han er på vei tilbake fra tur til Tyskland med elever fra KUSK.

Men herrene Even Finsrud og Stig Atle Bakke fyller skoene hans til fulle, og da vi legger på to snakkesalige gjester i form av Kathrine Kolgrov og Espen Furuseth er dagens sending i boks.

Både Tor Einar Bekken og Roger Gressberg har nyutgivelser og nye låter på spillelista vår i dag, og mens vi var i studio rullet Klassekampen en femmer for albumet «Blomsterspråk».

Gjestene snakket om forestillingen «Festen», som er under utvikling med Teater TEFT og skal ha prøvevisning i helga, Even avslører at han er på vei inn i filmens verden, og vi gleder oss over at Kongsvingers DUS-ensemble er plukket ut til eksklusiv medvirkning på Den unge scenen-festivalen på Det norske teatret nå i mai.

Som alltid får du også en nokså grundig gjennomgang av hva som skjer på den lokale kulturfronten kommende dager.

Even spiller ukulele i starten, og vi feirer våren med en trall fra prins Gustaf, Glad såsom fågeln i morgonstunden. Og vi feirer at streiken er over med diktet «Støtt kom nye vårer» av vår alles Hans Børli.

Powered by Labrador CMS