KULTURSTREIF:

Ovlien og Roos har besøk av Stine Raaden og Pål Terje Antonsen i ukens Kulturstreif.

Siste nytt fra kulturlivet og snart er det byfest – lanserer også spilleliste

Kulturstreif har mye å by på denne helgen.

Ukens gjester i Kulturstreif med Roos & Ovlien er lydtekniker Pål Terje Antonsen og kultursjef Stine Raaden – to tungvektere innen regionens kulturliv.

Det blir prat om alt fra Kris Kristoffersen og når du kan kalle deg lydtekniker til byfesten i september og bøkene til Monica Kristensen.

Øivind prøver seg på en kulturell brannfakkel og Lars lanserer Kulturstreif sin egen spilleliste med alt fra Soft City og Jester til Håvard Gimse og Päronsoda.

Legg til en oppsummering av uka som gikk, uka som kommer og et lekkert munnspill i Ab-dur som får Øivind til å miste fatningen et lite sekund, og du har rimelig oversikt over ukas podkast.

I Kulturstreifs egen spilleliste finner du aktuelle låter av lokale artister fra Eidskog og Kongsvinger, låter som er aktuelle for lokale kulturarrangementer eller andresanger som herrene mener er relevante.

Listen oppdateres når det er naturlig, altså når det kommer noe nytt og relevant. Vi skal sørge for at den kommer på andre plattformer etter hvert, men her er den i første omgang på Spotify og Tidal.

Hvilken låt er din favoritt?

Powered by Labrador CMS