Lytt til Podcasten Kulturstreif her:

Øivind Roos har hentet inn både tekniker- og programlederassistanse til ukens Kulturstreif-pod. Stig Atle Bakke styrer teknikken og Even Finsrud (t.h.) er gjesteprogramleder. Stian Fossum er ukas gjest.

En pinne for påsken

I Lars Ovliens fravær i ukens Kulturstreif danser musene på bordet i skikkelsene til Even Finsrud, Stian Fossum og Stig Atle Bakke.

Det kastes litt brannfakler og og diskuteres nokså friskt om kulturvirksomheten i Kongsvinger (og litt Eidskog.) Byfesten er strøket av budsjettet, men hva skjer i stedet? Og blir det nytt hotell med kultursaler likevel? Hva syns vi om den nye Håkon Banken - filmen, og hva slags ny leder vil vi ha i Rådhus-teatret? Og er det sant at det skal bli morsommere afterski i Kongsvinger enn i Trysil i påsken? Og er det mulig at 300 deltakere skal gå på pub til pub - quiz? Du får svar på dette og en hel del andre ting du ikke ante at du var interessert i ukens podcast, som for øvrig hopper over langfredag og er tilbake fredagen etter påske.

Stian syntes for øvrig at det var gøyalere med intro på ukulele enn munnspill, så vil tro at hr, Ovlien setter seg på første fly hjem nå for å forsvare introhegemoniet.

Powered by Labrador CMS