Onsdag holder «Tenorane» og Steffen Horn nyttårskonsert i Kongsvinger.
Onsdag holder «Tenorane» og Steffen Horn nyttårskonsert i Kongsvinger.

Rådhus-Teatret: Det blir konsert med «Tenorane» - flytter Ingemars

Publisert Sist oppdatert

På starten av nyåret kommer Rådhus-Teatret med en oppdatering på Facebook. Mandag skriver de at konserten med «Tenorane» går som planlagt 6. januar.

Tenorane og Steffern Horn skulle stått på scenen i Rådhus-Teatret i desember, men julekonsert ble til nyttårskonsert.

Enhetsleder for kultur og fritid, Stig Fonås, opplyser til Mitt Kongsvinger om at det er solgt 50 billetter, og at de stoppet billettsalget for å være godt innenfor nasjonale regler og smitteverntiltak.

Mandag trådde regjeringens forsterkede nasjonale smitteverntiltak i kraft for å beholde kontroll på smittespredningen og begrense ny økning i smitte.

Fra 4. januar er antallsbegrensninger for kulturarrangementer at 200 personer kan samles når alle i publikum sitter i fastmonterte seter, slik som i Rådhus-Teatret. Regjeringen råder likevel til å utsette slike arrangementer fordi det ikke er i tråd med øvrige råd om sosial kontakt, private samlinger og arrangementer.

Dette er koronareglene som gjelder akkurat nå (ekstern lenke: FHI).

Konserten «Rekti Venner» med Ingemars skulle etter planen vært holdt til helgen, men er flyttet til 23. januar.

— Til denne forestillingen er det fortsatt billettsalg, og det er nå solgt i underkant av 160 billetter. Vi håper at smittesituasjonen har stabilisert seg til da, sier Fonås som understreker at Rådhus-Teatret tilpasser seg etter hvordan koronasituasjonen utvikler seg.

Powered by Labrador CMS