Staben av fast ansatte i Mitt Kongsvinger på åpningsdagen består av (f.v) Bjørn Taalesen, Geir Christiansen, Elisabeth Sjøbotten og Benedicte Bratås.
Staben av fast ansatte i Mitt Kongsvinger på åpningsdagen består av (f.v) Bjørn Taalesen, Geir Christiansen, Elisabeth Sjøbotten og Benedicte Bratås.

Vi er her for deg og Kongsvinger

Fredag 23. oktober er den nye lokale nettavisen Mitt Kongsvinger lansert.

Hei Kongsvinger og velkommen til din nye nettavis!

Vi som skal lage Mitt Kongsvinger har gledet oss lenge til å få presentere for deg det vi håper skal bli din viktigste kilde til å holde deg oppdatert om lokale små og store hendelser i Kongsvinger kommune framover.

Hver dag vil denne siden på nett og mobil oppdateres når det skjer lokale hendelser og når vi har nye saker å tilby. På Facebook vil gruppen Mitt Kongsvinger med sine 12.000 følgere fra i dag administreres av avisen. Vi ønsker at den lokale debatten på den populære siden skal fortsette. Du vil også finne Mitt Kongsvinger på Instagram og Twitter.

En levende avis for lokalmiljøet krever også levende innbyggere. Vi vil derfor at du bruker muligheten av å kontakte oss med tips på saker du mener Mitt Kongsvinger bør formidle. Vi skal bestrebe at du gjennom Mitt Kongsvinger skal holdes oppdatert på hva som skal skje og hva som har skjedd rundt om i hele kommunen.

I noen måneder framover vil alle kunne lese Mitt Kongsvinger gratis. Vi håper denne tiden gjør at vi senere vil ta en rimelig månedspris du finner verdt å betale for en nettavis som bryr seg om deg og kommunen du er opptatt av.

Velkommen skal du være med håp om at du får en god leseopplevelse av din nye lokalavis.

Powered by Labrador CMS