Kommentar

«Det finnes ingen gratis lunsj»

Publisert Sist oppdatert

Det er nå snart tre måneder siden du for første gang leste en artikkel fra din nye lokalavis Mitt Kongsvinger. Fra første dag sa vi fra at dette tilbudet vil være gratis for alle i oppstarten. Nå er vi kommet dit at vi vil måtte ta betalt for å gi deg et lokalt avistilbud.

Mottagelsen vi har fått hos dere som har fulgt med oss disse månedene gjør at vi tror det er liv laga for et langsiktig lokalt avistilbud i Kongsvinger. Vi var selvsagt spente på om leserne herover ønsket seg et nytt avistilbud.

Tilbudet har aldri tidligere vært så stort på tilgjengelig informasjon som nå. Med et tastetrykk får vi alle en flom av informasjon tilgjengelig. Men i den raskt voksende digitaliserte info-tilgangen, blir ofte det aller mest nære og lokale og borte. Det var utgangspunktet da vi satte i gang med Mitt Kongsvinger. Vi ønsker å være der du bor – og være til for de som bor her eller har tilknytning til Kongsvinger.

Interessen for Mitt Kongsvinger har vært overveldende og langt større enn vi turde håpe på. På de tre månedene som er gått har vi nådd en million (!) sidevisninger på sakene våre. Hver eneste dag er det mellom 4 og 5000 som er registrert som unike brukere. Det forteller at mange av dere har funnet ut at Mitt Kongsvinger er til for dere, og er opptatt av det som angår dere nærmest og mest.

Interessen for Mitt Kongsvinger har vært overveldende

Men et slikt avisprosjekt kan ikke drives som et gratistilbud over tid. Det koster å ha journalister i arbeid daglig. Heller ikke her finnes det noen gratis lunsj. Vi vil derfor nå måtte begynne å ta betalt for deler av innholdet i Mitt Kongsvinger. Først ved et særdeles gunstig starttilbud på symbolske 5 kroner for første måneden. For 99 kroner måneden vil du ha tilgang til alt som står i Mitt Kongsvinger framover. Det er litt over 3 kroner dagen det!

Foruten å ta betalt for innholdet, vil Mitt Kongsvinger leve av annonseinnhold. Målet er at det lokale næringsliv ser og utnytter sin mulighet til å nå sine kundegrupper gjennom Mitt Kongsvinger. Lokalt innhold med sin klare definerte lokale kundegruppe gir annonsørene en unik sjanse til å kommunisere med sin nære og definerte kundekrets. Responsen vi har fått på vår korte levetid viser at mange i det lokale næringsliv ser den virkningen en slik satsning har.

Mitt Kongsvinger har tro på både sin egen framtid og de muligheter som denne kommunen har. En av denne avisas viktigste oppgaver vil være å peke på de muligheter som finnes for å kunne vokse og utvikle seg lokalt. Vi ser etter mulighetene og mener oppriktig at ved å spre positive opplevelser, kan vi sammen bidra til at denne byen skal være et godt sted å være. Etter noen korte måneder er vi helt sikre på at mulighetene finnes, og at de som er opptatt av denne byens framtid med litt drahjelp fra Mitt Kongsvinger også ser hva vi kan få til sammen.

Abonnement kan du bestille her.

Mitt Kongsvinger vil presisere at Facebook-gruppen med samme navn ikke vil koste penger eller kreve abonnement for å være medlem av.

Powered by Labrador CMS