KIL-damene gikk videre i cupen

KILs fotballdamer er videre i NM-cupen etter 3-2-seier borte mot avdelingskollega Raufoss.

Publisert

Dette var damelagets første offisielle kamp siden høsten 2019, og trener Trym Bergman så på oppgjøret som god trening inn mot seriestart. Etter at seieren var i havn, tikket det inn fornøyde tekstmeldinger fra folk som hadde tippet på KIL på oddsen. KIL-seier sto nemlig til sju i odds - en gave fra Norsk Tipping.

– Ja, den hadde visst gjort det, men jeg skjønner ikke helt hvorfor, sier han – uten å bry seg så mye om det.

– Det viktigste for oss var å få matchtrening, og jeg synes jentene leverte en veldig god kamp. Spesielt i første omgang var vi gode. Da åpnet vi i høyt tempo og hadde flere gode kombinasjoner, forteller han.

De ledet 2-0 til pause, etter to scoringer av Ingrid Hellerud Ihlebekk. Etter pause kom hjemmelaget bedre med, og brukte bare tre minutter på å utligne. Da var det tendenser til panikk i KIL-laget, men de klarte å samle seg og det gikk ikke mange minuttene før Gina Lein Kjølgård ble matchvinner for KIL og sendte laget til 2. runde i cupen.

– Neste cupkamp er allerede neste onsdag, og vi snakket om at vi ønsker oss Lillestrøm hjemme på Gjemselund om det er nå Toppserie-lagene kommer inn i cupen, sier Trym Bergman.

Powered by Labrador CMS