Rune Lundgren (t.h.) er første gjest i første episode av podkasten Haraball, hvor Jonas Krabseth og Pål Sønsteli (t.v.) er programledere.

Haraball med Rune Lundgren

KILs markedssjef Rune Lundgren er første gjest i den nye podkasten Haraball. Han serverer gode historier på rekke og rad – og setter opp sin drømmeellever med spillere han har spilt sammen med, basert på gode historier.

Podkasten Haraball er et samarbeid mellom Mitt Kongsvinger og KIL Toppfotball. KIL er den røde tråden i programmene, men podkasten vil også omhandle lokalfotballen generelt – og ikke minst ha en gjest i hver episode.

Første gjest er Rune Lundgren. Markedssjefen i KIL har lange tradisjoner innen lokalfotballen, og har spilt for en rekke klubber. Han har til og med vært med på å stifte en av klubbene han har spilt for. I podkasten forteller han blant annet om da han brukte såpe som hårgele i en kamp som Eidskog-spiller, og det gikk ikke mange minuttene ut i kampen før det begynte å regne...

Vi får høre historien om første gangen han traff Vidar Riseth. Det var i knehøyde i en cupkamp mellom KIL og Galterud. Og ikke minst får vi høre han skryte av da han tangerte en verdensrekord. Han har for øvrig nesten to verdensrekorder, for den andre episoden skjedde under en direktesendt fotballkamp i Skottland.

Den første episoden av Haraball kan du høre på Apple podkast, Google podcasts, Spotify eller her:

Powered by Labrador CMS