Jesper Grundt fikk mange lytterspørsmål da han var gjest i Haraball.

Jesper gjester Haraball

Haraball har kommet seg etter opprykksfesten og slipper en rykende fersk podkast som en julegave til alle lyttere. Hovedgjest er Jesper Grundt, mens Espen Nystuen er med på telefonen innimellom rydding i heimen.

Publisert

Aldri før har det kommet så mange spørsmål til en gjest i Haraball som det gjorde da Jesper Grundt gjestet podkaststudioet torsdag formiddag. Det er tydeligvis mange som lurer hvem denne smørblide gutten fra Eidskog er – og ikke minst om han har kjæreste. 19-åringen røper sin sivile status for Haraballs lyttere. Der får vi også høre at familien er litt oppgitt over musikksmaken hans, at han kanskje er i ferd med å bli Tik-Tok-Jesper og hvorfor han har så mange mellombarer i skapet i leiligheten. Han forteller også at alle de tøffe nederlagene gjennom oppveksten mot den fire år eldre storebroren Johan har vært bra for utviklingen hans. Den talentfulle midtbanespilleren skryter av kameratskapet og samholdet i spillerstallen til KIL, og trekker spesielt frem Adem Güven som en samlende og fantastisk leder i gruppa. Og så kommer vi selvsagt ikke utenom litt snakk om den kommende sesongen.

Men før Jesper slipper til, har vi tatt en prat med KIL-sjef Espen Nystuen. Han er ikke bare opptatt av å rydde i KIL-stallen, for han er også husets mann og rydder hjemme på Jessheim når vi får en prat med han. Espen forteller om hvordan klubben jobber med nye spillere, inngangen til en ny sesong, cupkampen mot Viking 12. mars – og hvorfor den unge veteranen Christian Røer ikke blir KIL-spiller den kommende sesongen.

Powered by Labrador CMS