Erik Veiby (t.v.) og Rune Lundgren er fornøyde med samarbeidsavtalen som sikrer at Mitt Kongsvinger skal sende KILs treningskamper direkte.
Erik Veiby (t.v.) og Rune Lundgren er fornøyde med samarbeidsavtalen som sikrer at Mitt Kongsvinger skal sende KILs treningskamper direkte.

Mitt Kongsvinger sender KILs treningskamper direkte

Mitt Kongsvinger har sikret seg rettigheten til å sende minimum fem av KILs treningskamper i vinter. Den første kampen streames direkte allerede lørdag klokken 13.00 når KIL møter Kjelsås.

Publisert Sist oppdatert

– Mitt Kongsvinger er nettavisen for Kongsvingers innbyggere, og KIL er viktig for Kongsvingers identitet og stolthet. Derfor er KIL viktig for oss, sier Erik Veiby, styreleder i utgiverselskapet til Mitt Kongsvinger.

Alle som abonnerer på Mitt Kongsvinger vil kunne se kampen direkte.

Tegn abonnement på Mitt Kongsvinger her.

Mitt Kongsvingers ansvarlige redaktør, Bjørn Taalesen, er fra sin tid i TV2 ikke ukjent med å forhandle om fotballrettigheter. Men i og med at han frem til i fjor høst var styremedlem i KIL Toppfotball, overlot han forhandlingene til styreleder Veiby.

– Nå som treningskampene er stengt for publikum er vi fornøyde med å ha fått på plass en avtale som sikrer at KIL-supporterne likevel kan følge KIL i den spennende oppkjøringen til en ny sesong, sier Taalesen.

Rune Lundgren, markedsansvarlig i KIL Toppfotball, synes det er gledelig at folk nå får muligheten til å se KILs treningskamper.

– Det er stor interesse rundt KIL, og det er mange som ønsker å se treningskampene. Dessverre er alle treningskampene per i dag stengt for publikum, derfor er det gledelig at vi har landet en avtale som sikrer at supporterne likevel kan få sett kampen, sier Lundgren, og legger til at han er glad for at Mitt Kongsvinger har skrevet en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2022.

– At en ny medieaktør i Kongsvinger ser verdien av å inngå en samarbeidsavtale med KIL Toppfotball er vi glade for. Nå skal vi i fellesskap få det beste ut av hverandre, understreker han.

Den første treningskampen spilles allerede førstkommende lørdag klokken 13.00. Kjelsås tar da turen til Storhallen, og Mitt Kongsvinger sender tre timer direkte – med studiosendinger før og etter kampen.

Kampen vil for øvrig bli kommentert av Radio Kongsvingers fotballkommentator, Pål Erik Berntsen.

Powered by Labrador CMS