Komgsvinger kommune strammer inn ytterligere.

Kommunen strammer inn på koronatiltakene

Kongsvinger kommune strammer ytterligere inn. Nå stanser de all breddeidrett fra fredag til og med 15. november.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld sendte Kongsvinger kommune ut følgende pressemelding:

I tillegg til de nasjonale retningslinjene har Kommuneoverlegen besluttet følgende lokale tiltak gjeldende fra 6. november til og med 15. november:

Stans i all breddeidrett for barn og unge under 20 år

Ved bruk av kollektivtransport og taxi, inkludert skoleskyss anbefales bruk av munnbind der tilstrekkelig avstand ikke kan opprettholdes. Gjelder for alle over 12 år.

Koronaviruset sprer seg raskt og regjeringen har i dag kommet med nye tiltak for å snu de økende smittetallene i Norge. Vi befinner oss i en bo- og arbeidsregion med stor smittespredning.

Kongsvinger kommune innfører disse ekstra lokale tiltakene nå, for å unngå flere smittetilfeller og for å hindre en ny nedstengning som i mars. For oss er det viktig å opprettholde barnehage- og skoletilbudet, beskytte sårbare grupper og sikre kapasiteten i helsevesenet.

I tillegg velger Kongsvinger kommune å stenge servicetorget i Kongsvinger kommune for fysisk oppmøte fra 6. november og inntil videre. Sentralbordet vil være åpent for telefonhenvendelser hverdager kl 08:00-15:30.

Det er fortsatt viktig å følge de grunnleggende rådene:

  • Holde avstand
  • God hånd- og hostehygiene
  • Holde seg hjemme når man er syk
  • Begrens antall nærkontakter

Hold dere mest mulig hjemme. Ha minst mulig sosial kontakt med andre. Sammen klarer vi dette, er oppfordringen fra kommunen.

Powered by Labrador CMS