Levi får glitrende anmeldelser

Levi Henriksens nyeste diktsamling er Kongsvinger-forfatterens første diktsamling på 10 år.

Publisert Sist oppdatert
«Som skyene skygger snøen» er en reise til steder over hele verden

«Som skyene skygger snøen» er utgitt på Gyldendal forlag og er en reise til steder over hele verden, men alltid med hans røtter fra hjemtraktene med på reisen.

Levi Henriksen skal etter planen også utgi en samling av sine beste noveller som har fått tittelen «Der Røgden renner inn i himmelen».

Levi Henriksen er en driftig kunstner med mange prosjekter på gang. Sammen med Henrik Maarud holder han nå på å lage en dikt plate med utvalgte dikt fra «Som skyene skygger snøen».

Skal en dømme ut fra anmelderne bør Maarud og Henriksen ha nok å plukke musikk fra i denne boka.

Dette er hva noen av anmelderne sier:

Anders Neraal, Bok365:

«Sterk og stor poesi.»

Roger Ødegård, Indre Akershus Blad:

«… det er mange sider av virkeligheten som Levi Henriksen skal innom før han vender hjem. Kanskje er det nettopp dette mangfoldet som gir en særlig styrke til Levis nye diktsamling.»

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad:

«… i diktene hans, som novellene og romanene hans, er ikke temaene bare mellom svart og hvitt, men alt annet enn svart og hvitt. De er rause, varme, vennlige. De tar folk inntil seg framfor å støte dem fra seg.»

Cathrine Loraas Møystad, Østlendingen:

«Levi Henriksens nye diktsamling er ei perle. Finstemt, øm og vidunderlig vakker. […] Vi har flere betydelige diktere som kommer med samlinger i høst, men jeg våger likevel allerede å utrope Som skyene skygger snøen til kanskje årets beste.»

Powered by Labrador CMS