Nils Krister Larsen har invitert en av Norges fremste Bob Dylan-eksperter til å holde foredrag på biblioteket om artisten og nobelprisvinneren.
Nils Krister Larsen har invitert en av Norges fremste Bob Dylan-eksperter til å holde foredrag på biblioteket om artisten og nobelprisvinneren.

Bob Dylan-forfatter kommer til biblioteket for å holde foredrag

Evigunge Bob Dylan fylte 80 år i mai. Fredag 12. november kan du ta turen til biblioteket for å bli enda bedre kjent med den amerikanske artisten og nobelprisvinneren i litteratur.

Publisert

Petter Fiskum Myhr, direktør for Trondheim Internasjonale Olavsfest, er kanskje Norges fremste Bob Dylan-kjenner. Den tidligere direktør for Rockheim, har skrevet og bidratt til en rekke bøker om Bob Dylan. Nylig ga Fiskum Myhr ut boka «Bob Dylans 10 bud».

– Jeg er begeistret over personen Bob Dylan og fortellingene om han. Det er mye budskap i det Dylan fremfører. Og det endrer seg hele tiden. Bob Dylan er en søkende person, jeg tror mange vil bli bedre kjent med, forteller Nils Krister Larsen, som er den som har fått Fiskum Myhr til biblioteket i Kongsvinger.

Larsen flyttet nylig til Kongsvinger, og nå ønsker han å bruke nettverket sitt til å skape aktiviteter i sin nye hjemby.

– Jeg traff Petter Fiskum Myhr da jeg var guide på en reise i Usbekistan. Da han kom med sin nye bok om Bob Dylan, fikk jeg ideen om å hente han til Kongsvinger for å holde et foredrag. Han vil gi oss 10 svar i foredraget, og si noe om hva Dylan vil fortelle oss og om hva budskapet er, sier Larsen.

Dette er et arrangement Larsen står bak som privatperson, og han er ansvarlig for alle kostnader. Derfor er han nødt til å ta inngangspenger.

­– Jeg må ha 20-30 personer for ikke å tape penger. Bob Dylan er en så interessant person, så jeg håper det skal fenge mange nok til å komme, sier Larsen, og oppfordrer folk til å sende han en sms på 47 68 89 06 for å fortelle om de kommer.

­– Hvis interessen ikke er stor nok, må vi dessverre avlyse, sier han.

Powered by Labrador CMS