Plassjef Tom Erik Amundsen (t.v.) og salgssjef Ola Kalenius nådde pallen for andre året på rad blant de beste BMW-forhandlerne i landet.

BMW i Kongsvinger på pallen som årets forhandler

Bilia BMW jubler over nok en skarp plassering blant BMW-forhandlerne i landet.

Publisert

Bilia BMW på Kongsvinger er en av 29 forhandlere rundt om i landet som konkurrerer internt om å bli årets forhandler.

BMW på Kongsvinger ble kåret til årets forhandler for 2019. Nå er de kåret til årets tredje beste forhandler for 2020. Selv om det er to plasser ned fra forrige gang, kan ikke plassjef Tom Erik Amundsen klage.

– Jobber aktivt hver dag

En fjerdeplass skulle vært langt surere, sier han, men så lenge det er pallplass, er det mye å smile for.

– Det er ingen som har kommet på pallen to ganger på rad tidligere. Vi jobber veldig aktivt hver dag med å ha fornøyde kunder, og fra 2008 til 2020 har vi vært best i landet på kundetilfredsstillelse, bortsett fra 2018.

– Men når vi er i norgestoppen som årets forhandler, er det flere parametere som vi blir målt på.

For å være årets forhandler må man ha høy score ikke bare kundetilfredsstillelse, men også «mystery shoppere» som utgir seg for å være kunder, men bare er der for å observere salgsprosessen. I tillegg kommer salgstall og segmentandel inn i vurderingen.

Blir aldri størst, men ...

BMW på Kongsvinger er blant de mindre forhandlerne i landet, og Amundsen sier at de aldri vil score høyest på volum og omsetning.

I stedet kan Bilia BMW gjøre det skapt på det han kaller de mer myke verdiene.

– Vi jobber for gode tilbakemeldinger, men det er klart at alle tilbakemeldinger ikke er like positive hos oss heller. Det er tingene vi må ta tak i, hvordan vi kan gjøre kunden fornøyd igjen.

– Vi ser nok et resultat av det fra de siste to årene. Det har vært veldig moro å være med på, sier Amundsen, som videre ser frem til å lansere nye modeller til nye og gamle kunder.

Powered by Labrador CMS