Meierarbeidere fra Tine. Selskapet ber alle foreldre og foresatte huske å sende med alternativ drikke i perioden som kommer.

Barneskoler i Kongsvinger får ikke skolemelk levert denne uken

Publisert

Det er påvist smittetilfeller på lageret hos Tine på Kalbakken, noe som gir midlertidige kapasitetsutfordringer. Nationen skriver mandag at dette påvirker melkeleveransen til flere hundre skoler på Østlandet.

Therese Werenskiold i Tine kommunikasjon bekrefter til Mitt Kongsvinger at også barneskoler i Kongsvinger rammes av dette.

— Leveranser av Skolelyst til Oslo, Viken og Innlandet blir stoppet fra og med tirsdag 2. februar. Vi regner med å levere Skolelyst som normalt igjen fra 9. februar, sier Werenskiold.

Skolene Austmarka, Langeland, Marikollen, Roverud og Vennersberg er alle på oversikten over berørte skoler.

Tine Skolelyst leverer en rekke produkter, blant annet melk, fruktdrikk og yoghurt, til skolene. På sine nettsider skriver Tine at dersom skolen ikke mottar Skolelyst blir abonnementet automatisk pauset og beløpet for produktene elevene ikke mottar tilbakebetalt. Du trenger ikke foreta deg noe.

— Alle foreldre/foresatte til skolebarn som er berørt av dette, skal ha fått e-post med informasjon i dag. Det er planlagt å varsle foresatte vis SMS også, for å sikre så godt som mulig at de får med seg informasjonen. Budskapet i SMS-en er at de må huske å sende med alternativ mat/drikke i perioden som kommer, sier Wernskiold.

Powered by Labrador CMS