Nå nærmer det seg billettslipp til sommerens forestilling av Oberst Krebs og jakten på festningssverdet. Arrangøren trenger flere frivillige til å jobbe med arrangementet - og lokker nå med fest for de som melder seg.

Jakter frivillige – lokker med fest

1. november slippes billettene til neste års “Oberst Krebs og jakten på festningssverdet”. I den forbindelse arrangeres det slippfest hvor forestillingens frivillige inviteres.

Publisert

– Sommerens frivillige er invitert, men vi ønsker å bli flere og at vi sammen kan vokse, og skape magi på festningen sommer, etter sommer. Som frivillig får du mulighet til å få nye bekjentskap, du får delta på alle frivillig-arrangementer, gratis prøveforestilling, morsomme opplevelser og givende arbeidsoppgaver, sier prosjektleder Tara Solli.

I tillegg får du din egen Oberst Krebs og jakten på festningssverdet-hettejakke, hvis du jobber mer enn 15 timer, kan hun fortelle.

1. november slippes billettene til sommerens «Oberst Krebs og jakten på festningsverdet», og derfor inviteres det til fest.

– I den anledning inviterer Eventyrfestningen deg som ønsker å være med som frivillig i 2022 til å komme på slippfest dagen før, søndag 31. oktober, på Kongsvinger ungdomsskole, sier Tara.

Har du barn, ta de med, eller kjenner du kanskje noen om som har lyst til å være med som frivillig neste år?

På slippfesten presenteres også sommerens skuespillere, og det blir et gjensyns med både heksa Siv, svenskesjefen Ancka, og flere av karakterene fra forestillingen. Etterpå inviterer Eventyrfestningen til eventyrboller, kakao og kaffe i kantina. Opplegget varer rundt én time.

Meld deg på som frivillig på eventyrfestningen.no/frivillig og få invitasjon.

Powered by Labrador CMS