Innhold fra annonsør

Daglig leder Lars Nilsen hos Maxbo Kongsvinger oppfordrer deg til å komme innom butikken hvis du har planer om nytt kjøkken.

Måler opp kjøkkenet gratis hjemme hos deg

Vurderer du nytt kjøkken, men er usikker på hvordan du skal gå frem, får du all hjelpen du trenger hos Maxbo Kongsvinger. Hjelpen er gratis – og uten forpliktelser for deg.

Maxbo på Norsenga selger kjøkken fra Norema, og kan hjelpe deg med alt når du skal kjøpe nytt kjøkken; fra oppmåling, til rådgiving, planlegging og tegning av det nye kjøkkenet ditt. Og all hjelpen du får hos Maxbo er helt gratis.

Nå i mars kan de i tillegg friste med 25 % rabatt hvis du kjøper et nytt kjøkken.

– Og da er det rabatt på alt til kjøkkeninnredningen. Vi holder ikke verken benkeplater, oppvaskkummer, dørgrep eller noe annet utenom. Alt rabatteres med 25 %, forteller daglig leder Lars Nilsen.

Nøtterøy Trøffelgrå er en moderne kjøkkenmodell i det flatpakkede Basic-sortimentet. Her får du slette og slitesterke melaminbelagte fronter i stående trestruktur.

Samtidig får du også kjøpt alt du trenger av hvitevarer hos Maxbo. Dette er dog ikke rabattert, men likevel med konkurransedyktige priser i forhold til elektrokjedene.

– Hvitevarene våre er fra kjente merker som Mile, Electrolux, AEG og Røros, og alle modeller er plukket ut etter funksjoner og tilpasset kjøkkenet. Det gjør at vi er veldig konkurransedyktige på pris, sier Nilsen.

For at du skal kunne få akkurat det kjøkkenet du ønsker, har Norema to forskjellige kjøkkensortiment. Det ene er et stort utvalg ferdig sammensatte skrog i det såkalte Home Collection-sortimentet. Det består av omtrent 20 forskjellige stiler, fra kjøkken med enkle, malte MDF-fronter, til gedigen kvalitet i heltre eik. Alle stilene i Home-sortimentet leveres alltid som ferdig sammensatte møbler fra butikk, og Norema gir deg 25 års garanti på alle bevegelige deler, som hengsler, skuffer og innredningsløsninger.

System Eik er et delikat staskjøkken i ren og lekker design i det ferdig sammensatte Homesortimentet. Her får du robuste fronter i høytrykkslaminat, som er markedets mest slitesterke materiale til kjøkkeninnredninger.

Du kan også kjøpe et kjøkken fra Noremas flatpakkede kjøkken-sortiment; Basic Collection. Der kan du velge mellom 12 forskjellige stiler, basert på egenmontering. Du får den samme høye kvaliteten som på Noremas ferdigmonterte skapmoduler, men til en lavere pris når du gjør litt av jobben selv. Leveringstiden på Basic-sortimentet er også lavere, og normalt leveres kjøkkenet 2-3 uker etter bestilling.

Har du litt for mange tommeltotter, eller er du ikke veldig lysten på å montere et kjøkken selv, finnes det også gode muligheter.

– Vi har avtale med 3-4 håndverkerfirmaer i Kongsvinger, som alle er erfarne kjøkkenmontører. De kan montere kjøkkenet hjemme hos kunden, enten som en ren montering, en montering med alle nødvendige tilpassinger eller som en "full pakke", med oppussing av hele kjøkkenrommet, forteller Nilsen.

Hvis du vil, kan du dermed få et flott, nytt kjøkken uten å løfte en finger selv.

Noen føler kanskje at de må kjøpe et kjøkken hvis de tar kontakt med en kjøkkenrådgiver.

– Men det skal du ikke bekymre deg for hos oss, sier Nilsen. – Vi skal holde på med dette i mange år fremover og tenker langsiktig. Blir det ingen handel nå, kommer kunden kanskje tilbake senere i år eller neste år.

10 tips til kjøkkenplanleggingen:

  • Tenk på arbeidsflyten. Du skal flytte deg effektivt mellom vaskeplass, kokeplass, arbeidsplass og kjøleskap.
  • Med arbeidsplassen foran et vindu får du godt arbeidslys.
  • Planlegg vaskeplassen slik at du slipper å endre for mye på vann og avløp.
  • Plasser høy belysning slik at du ikke kaster skygger når du står ved arbeidsplassen.
  • Husk tilstrekkelig benkeplass, til både arbeidsplass og plassering av kjøkkenmaskiner.
  • Planlegg tilstrekkelig kjølekapasitet.
  • En vegghengt ventilator skal helst plasseres mot yttervegg.
  • Sett av tilstrekkelig plass til avfallshåndtering.
  • Skap skal ha tilstrekkelig avstand til vegger.
  • Skuffer skal ikke plasseres i et hjørne.
Richard Overåsberget er kjøkkenansvarlig hos Maxbo Kongsvinger. Du kan bestille en time med ham på nettsiden www.norema.no, ringe ham på telefon 62 88 29 00 eller bestille en time på epost: kongsvinger@maxbo.no
Powered by Labrador CMS