Kulturstreif hadde besøk av prost Trine Færevåg.

Spilte inn ny episode, men så tok rampenissen Kulturstreif

Alt gikk ikke etter planen for ukens Kulturstreif.

Fredag hadde Kulturstreif besøk av prost Trine Færevåg, men etter innspillingen tok rampenissen seg inn i datamaskinen og slettet hele opptaket ved hjelp av sine elektriske superkrefter. Dermed blir det sørgelig nok ikke noe Kulturstreif med Roos & Ovlien denne uken.

I denne utgaven skulle vi snakket om mange arrangementer:

  • Juniorkino på Kongsvinger bibliotek: Nye streker av Emil i Lønneberget lørdag 17. desember
  • Siste forestilling av «Å du Frelsta jul» på Holseter Grendehus lørdag 17. desember
  • Vestmarka blandakor og Kongsvinger blandakor synger jula inn i Glasshytta på Magnor lørdag 17. desember
  • Julekonsert i Brandval, Austmarka og Kongsvinger kirke søndag 18. desember med blant annet Thea Sørli Paulsrud, Glåmdal kammerkor, Kongsvinger Blanda Kor og Glommasvingen janitsjar
  • Ekstra ekstrakonsert med Thea Sørli Paulsrud og Ask Vatn Strøm synger julen inn på Kafé Bohem mandag 19. desember
  • Konsert i Eidskog kirke med Petter Simonsen, Eidskog Vocalis, Christian Sandbakken, Sigrid Bråthen og Lars Aleksander Mensonides fredag 23. desember

Det blir en Kulturstreif julespessial lille julaften, som vi håper kompenserer noe. Der vil vi blant annet snakke om Ask Carol og Birgitte med band, som spiller på Bluesklubben fjerdedagen.

I tillegg får dere verdifulle Kulturstreif-lyttere en forsmak på den lokale julespillelisten noen dager før tiden. Er det julesanger med tilknytning til Kongsvinger eller Eidskog dere savner? Send oss en melding, så tar vi det opp til grundig vurdering og legger den eventuelt til.

Powered by Labrador CMS