Martin Høgberget, Per Lunder, Ingjerd Engh og Linnéa Paulsen Luiijbregts er blant aktørene fra Kulturkollektivet som blir å se på scena, her fra Norges største reunion i februar.

Kulturkollektivet tar på sikte å få publikum i julestemning

Kulturkollektivet har samlet en rekke lokale kulturaktører og håper på å kunne arrangere en siste kulturell hendelse, etter et vanskelig år.

— Vi har snart lagt bak oss rart og vanskelig år, ikke bare for kulturbransjen, men for hele landet og verden. Men vi gir ikke opp og griner av den grunn, og setter alle kluter til for å kunne gi Kongsvingerregionens befolkning en skikkelig kulturboost siste uka før jul, med et musikalsk og humorfylt juleshow på Rådhus-Teatret, skriver Kulturkollektivet i en pressemelding.

– Det letteste hadde selvfølgelig vært å gjøre ingenting, og det er ikke alltid like lett å finne motivasjon for å jobbe med noe man ikke vet om man får gjennomført, sier produsent og kunstnerisk ansvarlig Martin Høgberget, som trenger minst to hender for å telle antall avlysninger det siste året.

– Faren for at vi ikke kan ha show på Rådhus-Teatret er absolutt reell, men ikke pokker om vi kan la være å prøve allikevel, sier han.

De håper publikum er kulturtørste nok til å allerede nå kjøpe billett. Ved avlysning vil pengene for billetten refundert.

Det blir begrenset med billetter, og det legges til rette for en smittetrygg kulturopplevelse hele veien.

Selve arrangementet blir en blanding av noe av det beste regionen har å by på av artister, gjensyn med tidligere Kulturkollektivet-produksjoner og treffsikker humor – med et tjuetalls lokale kulturaktører foran og bak scenen.

Thea Paulsrud og Andréas Aarskog har tidligere vært med på lokale Kulturkollektivet-produksjoner, som Jack Trolioni’s Secret Bar og Johnny T’s Rockabilly Night, og det blir utdrag fra sommerens Cabaret-show i teltet med blant annet Lars Ovlien.

Plateaktuelle Roger Græsberg kommer, og Kulturkollektivets faste gjeng med blant annet Glenn Luijbregts og Kathrine Kolgrov, og et særs musikalsk husband vil garantert klare å gi publikum julestemning, også i annerledesåret 2020.

Det loves både gåsehud, gapskratt og julestemning.

Thea fikk publikum til å reise seg og danse under konserten i Kulturkollektivteltet i sommer, og det er ingen grunn til at hun ikke får til det samme i Rådhus-Teatret.
Roger Græsberg & Foreningen slapp for mindre enn ei uke siden den nye plata Årringer, og det blir garantert musikk å høre fra den 17. desember.
Glenn Luijbregts har spilt mange roller gjennom Kulturkollektivets produksjoner, New York-gangsteren Jack Trolioni er kanskje blant karakterene vi får gjensyn med på juleshowet
Powered by Labrador CMS