KIL-Gjøvik Lyn fredag kl. 18.30

Eirik Mæland må foreta en vareopptelling for å finne ut hvilke spillere han har til disposisjon til årets første treningskamp.

Se KILs første treningskamp direkte på Mitt Kongsvinger

Fredag spiller KIL sin første treningskamp når Gjøvik Lyn kommer på besøk. Kampen ser du direkte på Mitt Kongsvinger.

Publisert

I likhet med forårets oppkjøring har Mitt Kongsvinger kjøpt rettighetene til å vise treningskampene KIL spiller på hjemmebane i 2022.

– KIL er et flaggskip for regionen, og for Mitt Kongsvinger er det viktig å følge klubben tett. Interessen rundt klubben er stor etter opprykket i fjor, og det er mange som er opptatt av KIL og hvordan de vil klare seg denne sesongen. Derfor er vi glade for at vi kan sende kampene direkte, sier Audun Bårdseth, ansvarlig redaktør i Mitt Kongsvinger.

TEGN ABONNEMENT PÅ MITT KONGSVINGER

Fredag klokken 18.30 spilles årets første treningskamp i Storhallen, og det er Pål-Erik Berntsen fra Radio Kongsvinger som kommenterer kampen. Det er et skadepreget KIL-mannskap som tar imot Gjøvik Lyn, som er nyopprykket til 2. divisjon. Harald Holter er dessverre ute for resten av sesongen med en alvorlig kneskade, og KIL-kaptein Adem Güven har pådratt seg et brudd i hånda. I tillegg er det en del mindre alvorlige skader i troppen. KIL-trener Eirik Mæland må nok foreta en vareopptelling før han kan ta ut troppen til årets første treningskamp.

Neste treningskamp spilles allerede tirsdag 1. februar. Da er Moss motstander i Lillestrømhallen, og det er også en kamp sendes direkte på Mitt Kongsvinger.

Deretter reiser KIL til sol, varme og gode treningsforhold i Marbella. Der møter de Sogndal 11. februar.

26. februar sender Mitt Kongsvinger treningskampen mot Ullensaker/Kisa på Gjemselund. KIL rekker også å møte Mjøndalen (5. mars) før de skal ut i stormatch 12. mars. Da kommer Viking til Kongsvinger for å spille åttendedelsfinale i cupen. Skulle KIL gå videre i cupen, så spilles kvartfinalen allerede uka etter, og da venter vinneren av oppgjøret KFUM-Brann. Med cup-exit, ligger det an til at det i stedet blir en ny treningskamp.

I generalprøven før seriestart møtes Stabæk og KIL til dyst 28. mars, før KIL tar turen til Mjøndalen i serieåpningen 4. april.

Powered by Labrador CMS