Hanne Kure Bjugstad i Kongsvinger bibliotek og Kafe Bohem lager bokklubb for unge voksne. Det er flere gode bøker som omhandler ungt voksenliv mener Hanne, samtidig som biblioteket ønsker å rette seg mot denne målgruppen.

Flytter tilbudet med bokklubb til høsten

Kongsvinger bibliotek startet tidligere i år opp en bokklubb for unge voksne på Kafe Bohem. Lite interesse har ført til at tilbudet avlyses: — Vi håper folk tar i mot tilbudet til høsten igjen, sier Hanne Bjugstad.

Publisert Sist oppdatert

Det var tidligere i år at Kongsvinger bibliotek og Kafe Bohem gikk sammen om en bokklubb for unge voksne, i mangel på tilbud rettet mot denne målgruppen.

På sin Facebook-side tirsdag kunngjør biblioteket at de avlyser bokklubben grunnet lite interesse.

Vi håper det dreier seg om fint vårvær og teite korona, og prøver igjen til høsten. Følg med på bibliotekets sider for mer info fram til da, kanskje vi til og med klinker til med et digitalt klubb-møte.

Hanne Bjugstad i Kongsvinger bibliotek utdyper overfor Mitt Kongsvinger:

— Vi er lei oss for dette, men vi har rett og slett hatt litt uflaks med timingen. Vi har blant annet måtte avlyse en gang på grunn av smitteutbrudd, og merker at det er vanskelig å dra i gang noe nytt nå.

— Vi håper folk tar i mot tilbudet til høsten igjen, da det er litt mer tid for pledd og kos, og forhåpentligvis mer forutsigbart med pandemi og nye studenter. Vi har fortsatt veldig lyst til å skape en sånn møteplass for unge i Kongsvinger.

Powered by Labrador CMS