Rita Therese Ziem bidrar med to solopartier under hver av konsertene i Vinger kirke kommende søndag.
Rita Therese Ziem bidrar med to solopartier under hver av konsertene i Vinger kirke kommende søndag.

Søndag synges julen inn

Kirken i Kongsvinger har funnet løsninger som skal tilgodese så mange som mulig.

Publisert Sist oppdatert

(Denne artikkelen er redigert fredag 18. desember kl 12.20 med nye opplysninger om konsertene.)

Førstkommende søndag synges julen inn - nesten helt som vanlig i Vinger kirke. Forskjellen denne gang er at noen få kan få lov til å være fysisk til stede på konsertene.

Kantor Berit Billingsø opplyser at det i utgangspunktet skulle arrangeres to konserter denne siste søndagen i advent - klokken 16 og klokken 19, men at den siste konserten må utgå på grunn av sykdom.

— På grunn av koronakrisen får vi ikke gjennomført det tradisjonelle opplegget i år, og vi har også måttet gjøre justeringer i forhold til programmet som ble publisert i menighetsbladet nylig. Glommasvingen janitsjar og Kongsvinger Blanda Kor kommer dessverre ikke til å stille denne gang, men vi kan uansett love en time med mye allsang og god julestemning, sier kantoren.

Sanger Rita Therese Ziem bidrar med to soloavdelinger, og prost Trine Færevåg og kantor Berit Billingsø vil også medvirke.

Det er plass til 50 publikummere på konserten, og påmelding gjøres via kirkens nettsider, kirken.no/kongsvinger. Det er fredag ettermiddag fortsatt billetter igjen til konserten.

Alternativt kan man ringe kirkekontoret på tlf. 62 88 66 80 på hverdager mellom kl. 10 og 14. Fri entré, kollekt ved utgangen.

Her kan man melde seg på konserten:

«Vi synger julen inn - klokken 16»

Powered by Labrador CMS