Konsertene med blant andre Wenche Myhre, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen i Vinger kirke 5. desember er avlyst - i likhet med resten av konsertene til "Julenatt" i hele landet.

«Julenatt» avlyser i Vinger kirke

Publisert Sist oppdatert

Fredag ettermiddag var det ingen vei utenom for arrangøren av en av de mest omfattende turneene og største produksjonene i forbindelse med julen: «Julenatt» må avlyse alle konserter over hele landet, inkludert dobbelt-oppsetningen i Vinger kirke i Kongsvinger lørdag 5. desember.

De fem medvirkende, Wenche Myhre, Jørn Hoel, Emil Solli-Tangen, Frøydis Grorud og Trond Lien skriver i et felles innlegg på Facebook at de virkelig hadde gledet seg til å reise rundt i hele landet i denne juletiden, men at dette ikke var mulig å få til denne gang.

Kirkene har fått en begrensning på kun 50 plasser på konserter og all annen bruk av kirken, siden benkene ikke blir betraktet som fastmonterte sitteplasser.

Alle som har kjøpt billett til konserten vil om kort tid bli kontaktet av Ticketmaster med opplysninger om hvordan billettpengene blir refundert. Det blir også gitt tilbud om å bruke årets billetter til neste års konsert.

Her er hele innlegget fra Julenatt, som også kan leses på deres Facebook-side:

«Kjære publikum! I år gledet vi oss virkelig til å reise rundt i hele landet med konserten vår, «Julenatt»! Gledet oss til å besøke alle de vakre kirkene, møte publikum og spre glede og julestemning i denne litt vanskelige tiden. Men slik gikk det ikke, det ble for vanskelig også for oss. Stadige innstramninger og nye restriksjoner har gjort det umulig å gjennomføre årets konsert. Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse. Vi gjør det også av hensyn til smittevern både for publikum og oss på scenen. Vi utsetter turneen og tar sikte på å komme tilbake neste år, forhåpentligvis på de samme stedene og med fullsatte kirker! Vi ønsker alle en god førjulstid og en trygg og velsignet feiring av julehøytiden. Vi er oppriktig lei oss for at det ble slik, men gleder oss allerede til neste år!»

Med varme tanker fra Wenche, Jørn, Emil, Frøydis og Trond

Powered by Labrador CMS