Stian Fossum har allerede booket seks lesehyggestunder med seg selv i eneste rolle - han har tid og plass til enda flere i desember.

— Veldig hyggelig at mange vil ha besøk

Noen kan trenge en koselig stund mer enn andre. Det har Stian Fossum bestemt seg for å gjøre noe med.

Publisert Sist oppdatert

Nå tilbyr den driftige Kongsvinger-karen inntil 15 gratis forestillinger med tittelen «Jul åkkesom» med seg selv i hovedrollen. Kanskje kommer Fossums ambulerende historielesing akkurat som bestilt til noen av dem som trenger oppmuntring mest i denne mørke tiden.

— Det er veldig hyggelig at så mange ønsker besøk, selv om omstendighetene jo kunne vært morsommere, røper Stian.

Bare et kort døgn etter at han la ut beskjed på sosiale medier om sin personlige, lille turné til institusjoner, eller andre som måtte ha et ekstra sterkt behov av lyspunkter i denne tida, så har han allerede plottet inn seks steder han skal besøke.

— Dette blir ei koselig stund med historier som folk kjenner, og selv med smittevern i fokus skal vi få det til å bli varmt og hyggelig, fortsetter han.

Ifølge Stian Fossum selv er det ikke svære greiene han kommer med.

— Men det er meg, og kanskje en kakebit, som kommer og bruker en times tid sammen med noen som ønsker det, og leser historier fra blant annet Kjell Aukrust og Alf Prøysen.

For dem som tenker at dette vil være et helt perfekt innslag i desember, er det bare å ta kontakt med Stian Fossum. Han koster ingenting annet enn en kaffeskvett - og et godt smittevern for alle.

Powered by Labrador CMS