Daniel Larsson er første gjest i golfpodkasten Prøvesving. Her flankert av programlederne Ole Petter Vibekken (t.v.) og Roy Onsrud.
Daniel Larsson er første gjest i golfpodkasten Prøvesving. Her flankert av programlederne Ole Petter Vibekken (t.v.) og Roy Onsrud.

Hør Prøvesving – Mitt Kongsvingers golfpodkast

Daniel Larsson er gjest i den første episoden. Der forteller han blant annet om da Lasse Kjus landet med sjøflyet sitt på Signernessjøen for å spille golf på Kongsvinger – og mye mer.

Publisert Sist oppdatert

«Prøvesving» er et kjent begrep for golfspillere. Dette er også navnet på Mitt Kongsvingers nye golfpodkast, som er ute med første episode.

– Dette er først og fremst en podkast for amatørgolfere. Jeg er selv en ivrig amatørgolfer, og har sett litt for mye på PGA på TV – og hørt litt for mye på golfpodkaster. Jeg hadde lyst til å lage en podkast som mange hobbyspillere finner interessant. Dette er ingen podkast for proffene, men mer rettet mot den gjennomsnittlige spilleren – som det er mange av i vårt distrikt og landet for øvrig, sier Roy Onsrud.

– Vi ønsker å ta opp tema som bredden av golfspillere finner interessant. Utover vinteren og våren vil vi få besøk av mange spennende gjester, sier Ole Petter Vibekken.

Bjørn Taalesen, ansvarlig redaktør i Mitt Kongsvinger, mener det er naturlig at avisen satser på en golfpodkast.

– Golfinteressen er stigende, også her hos oss. Samtidig har vi landets flotteste golfbane på Liermoen, så at vi prøver oss på en lokal golfpodkast er ikke tilfeldig. Vi vil teste ut om denne interessen også er målbar i et podkastformat. Med lokalt innhold og entusiastiske programledere tror vi dette kan bli bra, sier Taalesen.

I første episode av Prøvesving er det Daniel Larsson, daglig leder for Kongsvingers Golfklubb, som er gjest. Her forteller han blant annet om at 2020 ble et drømmeår for golfklubben og det flotte anlegget på Liermoen. Med over 7.000 gjestespillere ble det satt ny rekord.

Larsson forteller også om den spennende historien da alpinesset Lasse Kjus landet på Signernessjøen med sjøflyet sitt for å spille golf på Liermoen. I tillegg røper han noen av planene golfklubben har for Norges fineste golfanlegg i årene som kommer.

Prøvesving er tilgjengelig på Spotify - og vil etter hvert også bli tilgjengelig på Apple Podcast og Google Podcast.

Podkasten kan du følge på Instagram og Facebook.

Du kan høre første episode her:

Powered by Labrador CMS