Marcus Lundén (midten) gjestet Ole Petter Vibekken (t.v.) og Roy Onsrud i podkasten Prøvesving.
Marcus Lundén (midten) gjestet Ole Petter Vibekken (t.v.) og Roy Onsrud i podkasten Prøvesving.

Distriktets beste golfspiller gjestet Prøvesving

Marcus Lundén er distriktets suverent beste golfspiller. Nå har han gjestet podkasten Prøvesving.

Publisert Sist oppdatert

Svensken har fire strake klubbmesterskap i beltet – og har to-tre gull fra tidligere også, etter at kjærligheten brakte han til Kongsvinger. Marcus viste seg som et stort golftalent etter at moren til en kamerat av han fikk han med på golfbanen. Marcus var så god at han var på yngre landslag i Sverige.

– Jeg begynte da jeg var 13 år. Det var et fellesskap i golfen, og vi spilte fra morgen til kveld. Jeg brukte veldig mye tid på golf da jeg var yngre, forteller han til Ole Petter Vibekken og Roy Onsrud i podkasten.

Der forteller Marcus også om sin største bragd på golfbanen. Det var som juniorspiller i hjemlandet, hvor han vant en stor turnering i Mjølby.

– Det var en stor opplevelse. Det er fortsatt spesielt å kjøre forbi golfbanen i Mjølby, sier den ydmyke svensken – som ser frem til å bli vippet av tronen som Kongsvingers Golfklubb.

– Jeg håper det kommer opp en junior som vinner klubbmesterskapet, sier Marcus, som også røper at han kjøpte et brukt jernsett for 1500 kroner Finn.no for seks-sju år siden – og settet bruker han fortsatt.

Podkasten kan lastes ned på Apple Podcasts, Spotify eller Google Podcasts.

Powered by Labrador CMS