KIL var mye innenfor Vålerenga 2 sin 16-meter.

KIL vant igjen - rykker stadig nærmere opprykk

KIL fortsetter å reise ifra på tabellen med nye seier på hjemmebane.

Publisert Sist oppdatert

Brage Berg Pedersen ordnet ledelse etter et drøyt kvarter. Da hadde KIL hatt mye ball og vært frempå helt fra start av.

De store målsjansene til å legge på til 2-0 uteble, men gjestene var ikke bedre, og KIL kunne dermed gå til pause med en trygg ledelse.

Bare tre minutter ute i andre omgang gikk Trace Murray ned i 16-meteren, og dommer pekte på straffemerket. Her kunne Christian Røer langt på vei punktert kampen, men Christian Røer brant straffesparket.

To minutter senere kunne Brage Berg Pedersen scoret sin andre, men også han misbrukte sin sjanse fra kort hold, og skøyt over.

Ledelsen ble ikke trygget før etter 76 minutter, da innbytter Adem Güven la opp til seg selv, vendte om, og banket ballen i mål nede i høyre hjørnet.

Flere scoringer ble det ikke, og tre nye poeng ble følgelig loset trygt i havn.