Christine Rode Christoffersen og Ann Kristin "Titti" Vårdal Olsen er frivilligsjefer, og tester ut appen Nyby.

Nå kan du registrere deg som frivillig til Eventyrfestningen

Eventyrfestningen er etablert i NyBy. Der kan du nå registrere deg som frivillig.

NyBy er en app som matcher behov med frivillige. Til en produksjon som «Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» trengs det mange frivillige i rammene, både i tida fram mot premieren, i selve spilleperioden og helt til siste forestilling er kjørt og oppryddinga er tatt.

I en pressemelding mandag kveld skriver Eventyrfestningen det følgende:

Kan du levere en kaffekanne til en av øvingshelgene? Kan du hjelpe til med rigging av amfiet? Har du plagg liggende bakerst i skapet som kan komme kostymegruppa til gode? Kan du bistå under forestillingene med kostymeskift? Kan du bake en kurv med boller? Kan du sy en søm? Har du lyst til å være vakt og slippe inn publikum? Vi trenger mange hender!

Vi poster behov etter hvert som de dukker opp, og det er ingen forpliktelse i selve registreringen du gjør i NyBy: alle oppgaver avtales hver for seg, så du kan besvare oppgavene alt etter hva som passer for deg og hva du har å bidra med.

Ann Kristin "Titti" Vårdal Olsen og Christine Rode Christoffersen er frivilligsjefer, og på "oppdrag" fra Kongsvinger kommune prøver de ut appen NyBy, som allerede er godt brukt av helsetjenesten i kommunen. Appen skal gjøre det lettere å samle og organisere frivillige, og behovet for appen ser man på som ekstra stort i kjølvannet av koronaen.

Powered by Labrador CMS