Endelig kan Daniel Larsson ønske golffolket tilbake til Liermoen. Denne uka blir det sesongåpning for det flotte anlegget.
Endelig kan Daniel Larsson ønske golffolket tilbake til Liermoen. Denne uka blir det sesongåpning for det flotte anlegget.

Nå er det klart for golfåpning

Gladmelding til golffolket: Denne uka åpner golfbanen på Liermoen for sesongen.

Publisert

Mange har ventet i lengsel på at golfsesongen skal komme i gang på Liermoen. Nå kan daglig leder i Kongsvingers Golfklubb, Daniel Larsson, informere om at anlegget åpner fredag.

I en melding til klubbens medlemmer informerer han om at golfbanen ser lovende bra ut, tross en hard vinter og vår. Det skal regne en del denne uken (til og med torsdag), så derfor har de satt fredag som oppstart.

"Dere medlemmer får førstehåndsinfo her og nå, og golfbox vil være åpen fra i dag for fremtidige bookinger for dere, så dere har førsteprioritet og en forhåndsmulighet opp mot gjestene våre føre vi annonsere åpningsdatoen ut på hjemmesiden og Facebook. Første uken er det dessverre ikke tilgang med utleie av golfbiler på golfbanen, så dette åpner seg opp fra fredag 21. mai. Restauranten med Max Ivan har gjort en "face lift" på Flerbrukshuset, noe som har blitt veldig stilig. De åpner samtidig som oss denne uken med en ny meny og herlige nyheter, så ta turen innom for en hyggelig opplevelse. Pro-Shopen er nå åpent hver dag mellom klokken 09-18, så vil det etter hvert bli utvidede åpningstider inn mot sommeren. Ta turen innom oss for en knallgod handel eller en hyggelig golfprat. Velkommen skal dere være til Liermoen og Kongsvingers Golfklubb i 2021", heter det i mailen som er sendt ut til medlemmene.

Powered by Labrador CMS