Alle elevene ved Vennersberg skole sendt hjem

Meldingen ble sendt ut like etter at mange av elevene var blitt levert på skolen. — Vi rakk akkurat å starte skoledagen når beskjed fra smittesporingsteamet kom at ny smitte er oppdaget ved vår skole.

Publisert Sist oppdatert

Vennersberg skole i Kongsvinger opplyser i en melding til foresatte at det på grunn av smittebildet ved skolen vil bli holdt hjemmeskole for alle trinn i dag, mandag.

Meldingen ble sendt ut like etter at mange av elevene var blitt levert på skolen.

Videre skriver ledelsen ved skolen at elever på 5.-7. trinn som bor i gåavstand til skolen sendes hjem umiddelbart, mens foresatte til elever på 1.-4- trinn bes om å hente elevene så raskt som mulig.

Rådmann Lars Andreas Uglem opplyser til formannskapet mandag formiddag at er oppdaget ny smitte ved skolen. Dette bekrefter også skolen i en melding til foresatte.

— Vi rakk akkurat å starte skoledagen når beskjed fra smittsporingsteamet kom om at ny smitte er oppdaget ved vår skole. Tusen takk for rask reaksjon fra dere foresatte. Mer informasjon vil bli gitt når vi har oversikt over smittebildet. Hjemmeskole vil bli gitt for alle trinn inntil videre.

Fra før er 3. trinn samt noen enkeltelever på skolen i karantene.

Powered by Labrador CMS