Butikksjef Ann Kristin Vangen på Coop Prix Epa delte ut gavekort til en person i Kongsvinger som trenger en hjelpende hånd i julen.
Butikksjef Ann Kristin Vangen på Coop Prix Epa delte ut gavekort til en person i Kongsvinger som trenger en hjelpende hånd i julen.

Delte ut gavekort som hjelpende hånd til jul

I samarbeid med «God Morgen Norge» har Coop i førjulstiden delt ut gavekort til personer som trenger en hjelpende hånd i julen.

Publisert Sist oppdatert

I kjølvannet av TV-innslaget på «God Morgen Norge» har mange sendt inn sin søknad. Blant de 100 gavekortene på 1500 kroner som deles ut, var det også en person i Kongsvinger som ble trukket som vinner.

Tirsdag fikk Coop Prix Epa gleden av å dele ut gavekortet. Det var det butikksjef Ann Kristin Vangen som sto for.

Det deles ikke offentlig hvem som er valgt ut eller hvorfor. Vangen håpte at det ville dukke opp en lokal vinner, men det var ingen selvfølge.

– De som har kjent på behovet har søkt, og så har det blitt vilkårlig trukket ut, rundt om i hele landet. Det var veldig fint at vi fikk en vinner her i Kongsvinger.

– Det ble en veldig fin samtale med vinneren. Vedkommende var veldig takknemlig og sa at det gjorde en stor forskjell for julen. Det varmet hjertet mitt å høre, sier Vangen.

Og var det opp til henne, skulle hun gjerne gjentatt dette år etter år på Coop Prix.

– Dette har vært et vanskelig år for mange, men fortsatt er det mange som har det tungt og trangt økonomisk til jul, hvert eneste år.

Powered by Labrador CMS