Torsdag holder verdensstjerna Charlie Siem konsert i Vinger kirke sammen med Håvard Gimse.
Torsdag holder verdensstjerna Charlie Siem konsert i Vinger kirke sammen med Håvard Gimse.

Se dokumentarfilmen om superstjerna som kommer til Kongsvinger for å holde konsert

Norskættede Charlie Siem er en av verdens mest ettertraktene fiolinister og supermodeller. Torsdag holder han en unik konsertopplevelse i Vinger kirke sammen med Håvard Gimse. For å bli bedre kjent med milliardærarvingen viser Mitt Kongsvinger dokumentarfilmen «A modern man» som handler om 35-åringen.

Publisert

Charlie Siem kombinerer karrieren som en av verdens fremste fiolinister med å jobbe som fotomodell for noen av de fremste motehusene, som blant andre Armani, Chanel, Dior og Hugo Boss. Superstjernen ser ut til å ha alt. Men hvordan skal han velge blant alle mulighetene som byr seg? Kan han innfri egne og andres forventninger?

Det er den danske regissøren Eva Mulvad som står bak dokumentarfilmen om Charlie Siem – «A modern man» – som Mitt Kongsvinger nå har kjøpt rettighetene til og viser i anledning torsdagens helt spesielle konsertopplevelse i Vinger kirke.

Billetter til konserten fås kjøpt på Tikkio.

Siem er opptatt av å bringe klassisk musikk ut til et bredere publikum, og har spilt sammen med popmusikere som Miley Cyrus, Bryan Adams og The Who.

Han spiller på en Guarneri del Gesu-fiolin fra 1735, tidligere eid av den legendariske fiolinisten Yehudi Menuhin, og som er verdt over ufattelige 150 millioner kroner.

Dokumentarfilmen ser du her

Powered by Labrador CMS