Finn Willy Taugbøl reiser ut av kommunegrensa heretter på vei til trening.

Finn Willy ville ha friår, men så ringte Sander: – Det trigget meg

Finn Willy Taugbøl blir trener for Sander i 4. divisjon. Egentlig hadde han tenkt til å ta mer fri.

Publisert

Finn Willy Taugbøl var i fjor trener for KILs damelag. Nå er det Sander i 4. divisjon han skal lede denne sesongen.

– I utgangspunktet hadde jeg tenkt til å ta et friår, så jeg var ganske klar på at jeg ikke skulle bli med KIL Damer videre. Etter mange år skulle det bli godt med et friår, men da januar kom og Sander tok kontakt, fristet det å komme tilbake til herrefotballen.

– Det trigget meg litt, og Sander er en klubb med tradisjoner. Det er tross alt det laget som kommer etter KIL i rangering i sør-fylket. Da ble det Sander i stedet for et friår, sier Taugbøl til Radio Kongsvinger.

Han gleder seg til å møte spillergruppa og sette sammen et lag inn mot sesongen.

Taugbøl har også tidligere trent yngre lag i KIL, i tillegg til Fart, før han nå går over til herrefotballen igjen.

Den største overgangen blir å sette seg inn i alle lagene som heller ikke spilte under koronaåret 2020. Sander har heller ikke spilt treningskamper før korona stengte ned fotballen.

– Jeg tror ikke det blir så stor forskjell. Fotball er fotball. Slik var det å gå over til damesiden også. Samtidig var det triggende å gå over til herrefotballen, så det blir veldig spennende å hilse på Sander-spillerne. Så er vi i en spesiell situasjon med korona, og vi vet ikke helt hva motstanderne kommer med. Vi har ingen referanser fra i fjor. Det blir litt som å begynne på nytt. Vi får ta det som det kommer, sier han til Radio Kongsvinger.

Powered by Labrador CMS