Inviterer til en fargerik og minneverdig utstilling i Ari Behns ære

I helgen arrangeres det salgsutstilling med verker av Ari og datteren Maud Angelica i Galleri Aamodtgården i Kongsvinger.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag og søndag er utstillingen i Galleri Aamodtgården åpen fra klokken 12.00-16.00, opplyses det i arrangementet på Facebook.

Galleri Art Design inviterer til en fargerik og minneverdig utstilling i Ari Behns ære. Utstillingen viser flere originale verker fra Behn, samt et godt utvalg av hans trykk som er tilgjengelig for salg.

Utstillingen er utarbeidet av en arbeidsgruppe bestående av prinsesse Märtha Louise, Aris søsken Anja Bjørshol og Espen Behn og Kenneth Stensholt i Galleri Art design.

Utstilling kurateres av Aris søster Anja Bjørshol, opplyser Galleri Art Design til Mitt Kongsvinger.

«Tiger i hagen»

Også arbeider av Maud Angelica Behn, Ari og prinsesse Märtha Louises datter, stilles ut og vil være til salgs. 75 prosent av overskuddet fra Maud Behns salg vil gå til organisasjonen LEVE, landsforeningen for etterlatte etter selvmord.

I arrangementbeskrivelsen understrekes det at publikum må beregne god tid. På grunn av koronarestriksjoner er det begrensinger hvor mange som vil slippes inn av gangen.

— Ta godt vare på deg selv, og andre, står det i arrangementet.

Trenger du noen å snakke med?

Mental Helse kan nås på 116 123.

Kirken SOS på 22 40 00 40.

Røde Kors samtaletilbud «Kors på halsen» er en tjeneste for barn og unge opp til 18 år, og kan nås på 800 33 321. Tjenesten er åpen mandag - fredag kl. 14-22.

Alarmtelefon barn og unge: 116 111

Powered by Labrador CMS