7 Sterke fikk Kunnskapsprisen

Publisert Sist oppdatert

Kunnskapsprisen deles ut årlig i regi av Høgskolesenteret i Kongsvinger, og prisen for 2019 gikk til 7 Sterke. Utdelingen foregikk under Kunnskapskonferansen som pågår torsdag.

Da daglig leder Vegard Herlyng i Høgskolesenteret i Kongsvinger la fram juryens beslutning om å gi prisen til den lokale industriklyngen 7 Sterke, trakk han spesielt fram organisasjonens posisjon i hele regionen som et systematisk kunnskaps- og kompetanselokomotiv.

— De har bygget opp enestående nettverk i ulike bransjer, spiller en aktiv part inn mot næringslivet, bidrar med kompetanseheving direkte rettet mot lokal produksjon og utvikling. På denne måten har 7 Sterke bidratt til å gi det lokale samspillet ny fart, og det er derfor en glede å kunne anerkjenne denne organisasjonen for det systematiske arbeidet de har lagt ned over mange år, sier Vegard Herlyng.

Klyngeleder Jan Egil Melby mottok prisen på vegne av 7 Sterke, og han la også vekt på alt det gode som kommer i kjølvannet av et tett og relevant samarbeid mellom bedrifter.

Powered by Labrador CMS