Årets siste seriekamp for kaptein Adem Güven og keeper Riffi Mandanda.

Slutt: KIL - Ull/Kisa 3-0

Publisert Sist oppdatert

2. OMGANG

Kampen er slutt. KIL vinner absolutt fortjent, og leverer kanskje en av sine beste kamper for sesongen.

3-0: Sebastian Fjose Berg (94)

17-åringen kliner til i sin debut. herlig scoring ytterst fra høyre hjørne av 16-meteren og rett inn inn til venstre i målet.

90: Etter keeperbyttet ble det ikke store aktiviteten fra noen av lagene på Gjemselund.

Det er lagt til 8 minutter.

75: Riffi Mandanda blir liggende nede etter kollisjon med Fredrik Pålerud.

Mandanda kommer ikke helt til seg selv og må ut. Inn kommer Andreas Smedplass.

Ull/Kisa har kommet ut på banen etter pause for å gjøre et ærlig forsøk på å hindre KIL-seier - i hvert fall ser det slik ut. Gjestene er mer aggressive og har flyttet hele laget lenger opp, truer KIL-spillerne mer og åpenbart mer interessert i å score mål.

KIL lager på sin side mange frispark på egen banehalvdel og bidrar til å skape flere farlige dødball-situasjoner.

Så langt har en god Riffi Mandanda hindret baklengsmål, men det ligger noe i lufta.

1.OMGANG

Kort oppsummert: Godt gjennomført omgang av KIL. God bevegelse, bedre trygghet, riktig posisjonert i forhold til motstander - og ikke minst møter rødtrøyene et lag som ikke virker helt påskrudd. Det betyr godt rom til å slå pasninger som er mulig å fange opp selv uten den aller største presisjon i det raskeste tempo. Men først og fremst er det gode bevegelser som gir samhandling med selvtillit - et mønster vi dessverre ikke har sett så mye av tidligere denne sesongen.

2-0 er egentlig ikke et mål for lite. KIL har skapt mange sjanser og oppholdt seg mye foran motstanderens mål.

2-0: Adem Güven (straffe 42)

Jesper Grundt ble felt på sin fine reise gjennom Ull/Kisa-forsvaret, og det var soleklart straffespark. KIL-kapteinen satte den sikkert i mål - eller det vil si: Knallhardt i tverrligger og inn.

30: Fortsatt betydelig KIL-overtak. Gjestene har kommet til et par sjanser, men det virker ganske så solid bakover hos KIL hittil. Fredrik Pålerud slo en fantastisk pasning til Martin Hoel Andersen etter 29 minutter, men headingen ble for svak.

20: KIL har regjert i de første 20 minuttene av kampen. Spiller med lave skuldre, har god bevegelse, og møter et lag som ikke evner å bryte verken ballbaner eller komme tett nok opp i KIL-spillerne.

Mye rot av Ull/Kisa i eget forsvar, der KIL har oppholdt seg i store deler av kampen. Det kunne, med noe mer flaks, ha stått mer enn bare 1-0 til KIL.

1-0: Mac Laham (11)

Ledermålet kom etter et greit KIL-overtak de første 10 minuttene. Ingen store sjanser skapt, men i dette angrepet klarte de røde å holde på ballen i og rundt 16-meteren. Utrolig tafatt forsvarsspill av Ull/Kisa gjorde det ganske enkelt for Mac Laham å plassere ballen ved stolperota.