Ekteparet Marthe og Jørn Mejdell Jakobsen er gjester i Prøvesving. Her flankert av programlederne Ole Petter Vibekken (t.v.) og Roy Onsrud.
Ekteparet Marthe og Jørn Mejdell Jakobsen er gjester i Prøvesving. Her flankert av programlederne Ole Petter Vibekken (t.v.) og Roy Onsrud.

Vil få alle ut på banen

Ekteparet Marthe og Jørn Mejdell Jakobsen er blitt hektet på golf. De er gjester i siste utgave av podkasten Prøvesving.

Publisert

Den siste tiden har podkastprogramlederne Roy Onsrud og Ole Petter Vibekken vært så opptatte av å spille golf, så de har ikke hatt tid til å prate om golf. Men nå er de tilbake, og med seg i studio har de den kjente Kongsvinger-advokaten Jørn Mejdell Jakobsen og hans kone Marthe. Ekteparet er blitt bitt av golfbasillen, og bruker mye av sin fritid på golfbanen.

Golf, Grønn, Glede (GGG) er et prosjekt spesielt Marthe er blitt opptatt av, og jobber mye sammen med klubben om. Dette er inspirasjon fra golfforbundet. Prosjektet handler om å få alle ut på banen. I Kongsvinger jobber de tett med ulike miljøer, blant annet med mennesker som har vanskelig for å komme seg ut og treffe folk av ulike årsaker. GGG har fått mange med vanskelig bakgrunn til å finne glede i noe annet, og det er golf. Hør mer om dette i podkasten.

Ellers så skryter Roy av at han nå har kommer under 90 slag. Han takker protimer for hjelpen, og forteller hvordan han har fått bedre dreis på golfsvingen.

Episode 7 av Prøvesving kan du høre her - eller på Itunes og Spotify.

Powered by Labrador CMS