Styremedlem i Gamle Øvrebyen vel, Henrik De Geer sier det er det at skruene forsvant som gjorde at vellet stengte sklia. Han får nå skryt av velleder for å ha gått ut i nattekulden og fikset opp.

Reparerte Røhneløkkasklia i natt

Sperrebåndet som var på den er tatt av og sklia er klar til bruk igjen.

Publisert Sist oppdatert

I ti til ellevetiden natt til fredag tok styremedlem i Gamle Øvrebyen vel, Henrik De Geer, selv initiativet til å få rettet opp problemet før det faktisk kunne gjøre skade på barna på lekeplassen.

Glåmdalen omtalte sklia tidligere på torsdagen hvor de da pratet med Velleder Anne Haug. De Geer sier han fikk høre om problemet fra Haug samme dag og bestemte seg for å gå ned og sjekke selv. Han forteller at det manglet rundt åtte til ni av skruene som festet sklieveggene til selve sklia, noe som førte til at sklieveggene bølget seg ut og lagde hull som barn kunne sette seg fast eller klemme seg mens de skled.

– Vet ikke hva som har skjedd, men jeg tror ikke det er hærverk, ser ikke helt vitsen i så fall. Tror kanskje det bare kan ha skjedd over tid, også har barn tatt med seg skruene i lomma når de har falt ut. Men nå har jeg tatt låsemiddel på de nye skruene, så nå skal dem ikke kunne skru seg ut selv. Så om de blir borte igjen nå er det nok noen som har gjort det, forteller Der Geer.

Han nevner også at det samme skjedde i sommer, men tror nå de nye skruene skal holde.

Powered by Labrador CMS